Bent u niet tevreden over een besteld artikel? Ik maak het graag weer in orde!

Annuleren

De bestelling (of een gedeelte hiervan) kan tot 14 dagen na ontvangst uiteraard geannuleerd worden. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@muslove.nl. Vermeld hierin duidelijk het bestelnummer en het rekeningnummer waar we het geld op kunnen terugstorten.

Retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in orginele staat en verpakking aan Muslove geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@muslove.nl. 

Artikelen moeten ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in orginele verpakking verzonden worden aan:

Muslove

Schenkelkamp 15

4271 XS Dussen (Nederland)

De verzendkosten van de retour zijn altijd voor eigen rekening.

Retourneren is altijd op eigen risico.

 

Na ontvangst van de retour krijg je binnen 14 dagen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de verzendkosten.

Custom made items kunnen NIET geruild worden, tenzij er een fout door mij gemaakt is of er overleg is geweest over het retour doen van de producten.

 

© 2020 - 2023 Muslove - met liefde handgemaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel